Let Love Eho

SLUŠAJ UŽIVO!

LET LOVE EHO

Prvi hrvatski katolički online radio za mlade!

Ljubav izrečena tekstom, glazbom, vijestima i emisijama. Naš radio želi doprijeti do osoba koje žele čuti poticajne misli, pričati o svakodnevici, slušati (modernu) domaću i stranu duhovnu glazbu, moliti, uključivati se u eter i svojim svjedočanstvima ohrabrivati druge. Mi smo radio koji čuje svoje slušatelje i zajedno s njima odjekuje Božju ljubav u svijet!

Želimo slaviti Gospodina na valovima radija. Želimo da poruka ohrabrenja i nade dopre do svake osobe koja će nas slušati dok hoda, trči, vježba, uči, vozi ili se odmara, i s nama raspravljati o vjerskim temama. Želimo da zajedno s nama postanete Eho obitelj koja će sa svima dijeliti poruke ohrabrenja, poticajne rečenice, razgovore i pjesme koje ćemo prenositi na valovima Let Love Eho radija.

Budi uz nas, slušaj nas, javi nam se na naš broj mobitela, uključi se u raspravu dnevnih tema, podijeli s nama svoje svjedočanstvo ili molitvenu nakanu koju imaš…

Slušamo vas! Neka Božja ljubav odjekuje na valovima radija!

Za bilo kakva pitanja, želje i pozdrave možete nam se javiti na WhatsApp na broj 0993842249 ili kliknite na ikonu u donjem desnom kutu prozora.

KADA NAS MOŽEŠ SLUŠATI?

KRUNICA:   
pon-pet 08:40 – 09:00

  JUTARNJI SHOW:   
pon-pet 09:00-12:00

 LIFT UP DOZA:
  svaki drugi petak 20:00-21:00

ZA LET SI, DUŠO, STVORENA:
svaki drugi utorak 19:00-21:00

                 STUDENTSKA SRIJEDA:               
      srijedom 18:00-20:00 ili 19:00-21:00

                                                                                                           

Jeste li čuli za Šaljivi ton? Ili biste željeli poslušati nešto što niste imali mogućnost preko live streama? Neka tema vas je posebno dotaknula i isječke bi podijelili s prijateljima ili napravili kratki rezime za sebe?

Odlično, jer je onda vrijeme da se pretplatite na naš YouTube kanal. 

Let Love Eho radio kanal

We are not live at this moment. Please check back later.

Budi dio naše slagalice – slušaj nas, javljaj se, podrži nas molitvom i donacijom!

„Tada David reče levitskim knezovima da između svoje braće postave pjevače s glazbalima, s harfama, citrama i cimbalima da se čuje i da gromko odjekuje radosno pjevanje.“ 1 Ljet 15, 16

“Jahve prebiva u slavljenju svoga naroda.”

Zašto onda ne bismo kroz pjesme slavljenja prebivali u Božjoj prisutnosti dok obavljamo svakodnevne obaveze i podsjetili se na Božju ljubav i prisutnost?

Slavljenje može biti poput protuotrova za tvoj problem! Zato želimo provoditi što više vremena u Njegovoj prisutnosti. Neka Božja ljubav odjekne u našim životima, na našim radnim mjestima i u našoj okolini!

Udruga EHO:

IBAN: HR5224020061100796899
Model: 99
Poziv na broj: nije potreban
Opis plaćanja: donacija

Moli s nama, veseli se s nama i pjevaj s nama! Dopusti da Božja ljubav odjekne u tvome srcu slušajući Let Love Eho Radio.

 

Pomozi nam da Božja ljubav odjekne u svim domovima i podrži naš rad uplatom na račun.

SKENIRAJ KOD

i podrži rad LET LOVE EHO radija!

Javi nam se

Ako te još nešto zanima vezano uz programe, molitvene susrete, Dom molitve, vjeru općenito ili pak nešto drugo, slobodno nam se javi!

    KRUNICA:   
    pon-pet 08:40 – 09:00