Eho projekt

Eho-Logo-140x140

O nama

Upoznaj nas - video

Fil 2,3

U poniznosti smatrajte jedni druge višima od sebe.

Mi smo mladi katolici iz Zagreba i okolice. Došli smo s različitih strana, iz različitih obitelji i običaja, iz različitih škola i fakulteta, ali sa zajedničkim ciljem – okupiti druge mlade oko Krista i učiniti da se Božja Riječ i ljubav šire poput jeke (eho).

U timu služi nas petnaestak, a svi smo podijeljeni u različite službe, ovisno o tome na što je tko pozvan. U udruzi svatko ima svoj zadatak, ali svi zajedno radimo kako bismo ostvarili cilj.

Među nama vlada iskreno prijateljstvo, ljubav, razumijevanje i podrška. Želimo biti poput apostola i svetaca koji su jedni druge smatrali većima od sebe, poticali se na Božja djela i zajedno trčali trku života.

Pridruži nam se

Kada predaš svoj život Bogu, krećeš u veliku avanturu. Putem upoznaješ ljepote svoga Boga, radiš na sebi i naučiš raspoznati njegov glas. Tada možeš biti siguran da radiš ono što je Bog htio za tvoj život. Tako je nastao i projekt Eho. Vidjevši stanje u društvu, pogotovo među mladima, i čuvši Božji glas, odlučili smo krenuti u nešto posve novo.

Vizija

Želimo vidjeti novu generaciju mladih koja ustaje na molitvu i koja će živjeti punim plućima jer će biti puna Duha Svetoga. Želimo da mladi uz našu pomoć i Božje vodstvo shvate svrhu svog života, imaju viziju i slijede je.

Želimo podići mlade ljude koji će postati promjena koju žele vidjeti u svijetu. Prave vođe, molitelji, hrabri očevi i majke, govornici i poznavatelji Božje Riječi – generacija koja će biti eho Božje ljubavi gdje god se nalazi!

Način rada

Osigurali smo ponešto za svakoga, a više o tome možeš pročitati u dijelu “Programi”. Svi polaznici programa pozvani su ostati u Udruzi Eho i raditi s nama, ali najvažnije je da sve što u Udruzi Eho nauče šire dalje u svojoj obitelji, na radnom mjestu, u župi, u medijima, gdje god se nalaze.

Financije

Udruga Eho financira se preko donacija dobrih ljudi koji su spremni odvojiti za širenje Božjeg kraljevstva. Ako se i vi odlučite pomoći nam na taj način, pročitajte više na dijelu "Doniraj" .

CILJ

Cilj je projekta formacija članova po kršćanskim načelima i vrijednostima. To znači da će članovi izgraditi osobni odnos s Bogom i Crkvom, bit će spremniji za brak i roditeljstvo, uključiti se u evangelizaciju društva, a bit će osposobljeni i za socijalni, ekonomski i politički angažman u društvu. To će sve biti moguće kroz razne tečajeve, programe, predavanja, edukacije i radionice.

Milosrđe je korijen svih drugih dobrih djela.

Sv. Augustin

Imaš li dodatnih pitanja?

Ako te još nešto zanima vezano uz programe, molitvene susrete, Dom molitve, vjeru općenito ili pak nešto drugo, slobodno nam se javi!

Open chat