fbpx

Eho projekt

Mislim, dakle vjerujem i jesam

Voditelj programa​

Marko Matijašević

Datumi održavanja

Termini utorkom:
22. 2., 1. 3., 8. 3. 2022.
Popunjeno!

Termini ponedjeljkom:
21. 2., 28. 2., 7. 3. 2022.
Prijava moguća!

Vrijeme:

Termin utorak:
18:30 do 20 h
Termin ponedjeljak:
18:00 do 19:30 h

Lokacija

Online preko Zooma

Kotizacija

300 kn

OPIS PROGRAMA

 

Preobrazi svoje misli i živi slobodu djeteta Božjeg!Preuzmi kontrolu nad svojim mislima, dovedi svoj život u red i okreni novu stranicu s Bogom!

Naši životi uvijek idu u smjeru naših najjačih misli – ono što mislim nas oblikuje. Život koji živimo refleksija je onoga o čemu razmišljamo. Ono što svi tzv. life coachevi govore, Bog je preko pisca Mudrih izreka davno rekao: “(…) jer on je onakav kako u sebi misli.” Izr 23,7

Svaki dan je borba. U našim je mislima bojno polje i često se bitke u našem životu dobivaju ili gube upravo u mislima. Jesi li se ikad pitao/pitala zašto ne možeš usvojiti neku naviku? Zašto se ne možeš povezati s Bogom? Zašto izgubiš mir tako lako? Zašto tako često donosiš loše odluke? Zašto se ti i supružnik često svađate? Zašto si ispunjen/ispunjena brigom, strahom i negativnošću?
Postoji razlog – naš je um bojno polje, pod napadom smo. Pobijedi u toj bitci!

Za prijavu je dovoljno popuniti obrazac na dnu stranice koji će stići na našu email adresu. 

  • U cijenu su uključeni PDF materijali, 3 predavanja, snimke dostupne mjesec dana i 45 min individualnog razgovora s voditeljem programa;
  • plaćanje prije početka programa
  • zbog radionica tijekom programa važno je prisustovati u terminu održavanja

ZAŠTO UČITI O MISLIMA?

 

Od misli sve kreće. Ako mislim da ne mogu, zaista ne mogu. Ako mislim da nisam dovoljno dobar, uvjerim se da nisam pa ništa ne poduzmem. Sotona zna da su misli prvi korak i zato ih napada, uvjerava nas u laži o nama i zarobljava. 

Dosta ti je donošenja iracionalnih i samouništavajućih odluka?

Dosta ti je stalnog činjenja istih stvari koje mrziš?

Dosta ti je svađanja sa supružnikom iako si odlučio/odlučila da je kraj svađi?

Dosta ti je neprestane brige oko stvari na koje ne možeš utjecati i gubljenja živaca na njih?

Dosta ti je impulzivne kupnje, skrolanja po društvenim mrežama dok su djeca ili prijatelji oko tebe, uzaludnog pokušavanja skidanja kilograma (a u isto vrijeme konzumacije slatkog i sokova)?

ŠTO ĆEMO NAUČITI?


  • Prepoznat ćemo bitku u našim mislima i shvatiti da u mislima nismo sami
  • Naučit ćemo kako naš mozak funkcionira i kako njime upravljati
  • Otkrit ćemo kako promijeniti pogled u našim mislima kako bismo reprogramirali mozak za nove misli
  • Bit ćemo osposobljeni otkriti svoje mentalne okidače i naučiti ih nadvladati molitvom i slavljenjem Boga

 

Preuzmi kontrolu, reci DOSTA JE, i dopusti Bogu da izliječi tvoje misli i usmjeri ih na pravi put!

DOJMOVI POLAZNIKA

 

“U ovom programu naučio sam kako je moguće imati vlast nad svojim mislima, prepustiti Bogu svoj život, predati njemu svoje brige, naučiti razvrstavati svoje misli i birati vjerovati u istinu. Vrijedi svake kune i minute koju sam uložio u ovo jer to je ulaganje koje je neprocjenjivo!”

“Vježbe koje sam kroz ovaj program naučila raditi već mi sada mijenjaju život! Sve sam ja to „znala“, a zapravo nisam znala. Revizija misli, napadačke i obrambene misli, traženje istine o sebi u Bibliji, proklamacije… neprocjenjivo znanje koje ću rado primjenjivati i dalje!”

“Pomoću ovog programa postajem svjesna da sam stvorena sa svrhom jer Bog ne stvara ništa bez svrhe, da imam vrijednost jer mi je dana od Boga i to da me Bog ljubi bez obzira na to što ja ne vidim svoju svrhu ni vrijednost ni to da sam ljubljena. Istina je istina.” 

“Naučila sam nešto što je meni jako važno – da nije svaka misao koju imam istinita. Postala sam svjesna da je u mom umu ogromna borba i da su mi misli prepune laži. Kroz ovaj program počela sam se protiv tih laži boriti istinom koja piše u Bibliji. Puno rada na sebi i kopanja, ali se definitivno isplati!”

    Molimo Vas za strpljenje prilikom povratnih informacija, trudimo se odgovoriti u što kraćem periodu, u slučaju da ne dobijete email, provjerite u pretincu neželjene pošte.