prava ljubav

Voditelj programa

Marko Matijašević, teolog, suprug i otac

Početak i trajanje

08. studenog - 7 tjedana

Termin

ponedjeljkom od 18:00 - 19:30 h preko Zoom aplikacije

Kotizacija

300 kn (plaćanje prije početka programa)

Opis programa

Ako si razočaran/razočarana prijašnjim vezama, prošlost ti ne da naprijed i ne znaš više što “nije u redu” s tobom ili si trenutno u vezi i želiš ju poboljšati tako što ćeš upoznati sebe i raditi na sebi kako bi postao/postala spremna na brak, ovo je prava stvar za tebe!

Kroz ovaj program naučit ćeš:

 

“Pokušaj prvo naučiti nešto o hodanju, naučiti biti prava osoba – vjerujem da će onda Gospodin i poslati pravu osobu u tvoj život; a možda je ta osoba već tu, samo je nisi još prepoznao/la…” – voditelj programa Marko Matijašević.

 

* U cijenu su uključeni materijali za tečaj i knjiga Debre K. Filete “Tri koraka do prave ljubavi” na poklon.

 

Za prijavu je dovoljno popuniti podatke ovdje. 

   

   

  Što vi kažete o programu:

  "Bogatstvo i nove spoznaje kroz dijeljenje iskustava mi je bilo najljlepši dio programa, kao i humor/pozitiva kojim su predavanja bila prožeta. Pogotovo me dirnulo svjedočanstvo o obiteljskim odnosima koje si iznio u zadnjem predavanju, hrabrost i mudrost koje su te vodile u tome." ( Laura P. )

  "Svima je potrebno proći kroz ovakav tip programa, pogotovo samcima, ali i onima koji su već u vezi jer bi to bila predivna prilika da možda porade na sebi i isprave svoje krive postupke koje čine u odnosu." (Ivana M.)

  "Ovaj mi je tečaj promijenio pogled na odnose, na samoga sebe, na približavanje Bogu i u velikoj mjeri će drugima pomoći da shvate što trebaju tražiti u drugoj osobi, ali još i važnije na čemu moraju sami raditi kako bi popravili sebe i bili spremni kada dođe trenutak za vezu." (Domagoj S.)

  "Ovaj program me je u velikoj mjeri pripremio za vezu/brak, ali i dosta osobno promijenio te spoznaju da mi Bog neće dati nekoga tko će me "vući" u grijeh nego da će to biti Njegov veliki dar meni." (Jelena M.)

  "Naj korisnija stvar koju sam saznao kroz progtram je biti svjestan etiketa koje smo zadobili kroz život. Moliti Gospodina da nam rasvijetli i očisti nas istih kako bi zaista postali ovakvim kakvim nas je Gospodin zamislio. Kada postanemo autentični, vjerujem da dolaze i pravi ljudi u naš život." (Ivan H.)

  Molimo Vas za strpljenje prilikom povratnih informacija, trudimo se odgovoriti u što kraćem periodu, u slučaju da ne dobijete email, provjerite u pretincu neželjene pošte.

  Podijeli s prijateljima:

  prijavi se

  Ako te još nešto zanima vezano uz programe, molitvene susrete, Dom molitve, vjeru općenito ili pak nešto drugo, slobodno nam se javi!