fbpx

Eho projekt

Eho-Logo-140x140

S Marijom do Isusa

Voditelj programa

Karlo Rapljan

Početak i trajanje

25. svibnja - 4 tjedna

Termin

srijedom od 18:30 - 20:00 h online - Zoom

Kotizacija

200 kn (plaćanje prije početka programa)

  Opis programa

  Voliš Mariju i krunicu? – Super!
  Ne voliš moliti krunicu i nije ti jasna poanta ponavljanja i cijela ta
  dosadna molitva? – Odlično! Prijavi se i krunica će postati tvoja omiljena molitva!

  Nevjerojatno je koliko zanimljivih i važnih činjenica o Mariji ne
  znamo, ili ih nismo svjesni, a neizostavan su dio naše vjere i života.
  Zato je ovaj tečaj prava stvar!

  Teme kojima ćemo se baviti:

  „Krunica je najljepša i najbogatija milostima od svih molitvi; to je molitva koja najviše dira Srce Majke Božje.“ – papa Pio X.

  Za prijavu je potrebno ispuniti obrazac, a na mail će vam stići podaci za uplatu kotizacije.

  DOJMOVI POLAZNIKA

  “Ovaj fantastičan program otkrio mi je koliko je Marija blizu Isusu i Crkvi, koja je zapravo njezina uloga u Sv. pismu, kako razmatrati otajstva krunice i sročiti nakane iz toga – to mi je ogromno bogatstvo! Upoznao sam Majku i zavolio molitvu krunice!”

  “Vrlo sam nadahnuta i oduševljena svjedočanstvima o snazi i moći krunice, sad imam svoju bilježnicu punu informacija o Gospi i znam da me nikad nije napustila iako sam ja nesvjesno otišla od nje. Oduševili ste me za Gospu i potaknuli na molitvu krunice i na razmišljanje o njoj.”

  “Oduševila me svaka nova činjenica koju nisam znao o BDM. Program je sadržajan, zanimljiv, dovodi do saznanja do kojih bih sam teško došao – ugodno sam iznenađen! Život mi više neće biti isti, kao ni pogled na Blaženu Djevicu Mariju!”

  “Program me toliko oduševio da sam već nekima prepričavao iskustva! Sada shvaćam i koliko malo znam o vjeri i koliko sam zanimljivih i korisnih stvari čuo i naučio. Sve pohvale voditelju Karlu koji se zaista potrudio na zanimljiv način prenijeti nam sve!”

  Podijeli s prijateljima:

  prijavi se

  Ako te još nešto zanima vezano uz programe, molitvene susrete, Dom molitve, vjeru općenito ili pak nešto drugo, slobodno nam se javi!