zakej

Voditelj programa

Marko Matijašević, suprug i otac, teolog, poduzetnik i predsjednik udruge Eho

Datumi održavanja

12. 12. 2022. - prvo predavanje
19. 12. 2022. - drugo predavanje

Lokacija

Online preko Zoom aplikacije

Termin

18:00 do 19:30 h

Kotizacija

dobrovoljni prilog (uplaćuje se NAKON odslušanih predavanja)

Nauči biti dobar upravitelj Božjih dobara!

Za prijavu je dovoljno popuniti obrazac na dnu stranice koji će stići na našu email adresu. 

 • U cijenu su uključeni PDF materijali, snimke predavanja (dostupne 30 dana) i individualni razgovor s voditeljem (45 min). 

Kada ispuniš obrazac, na mail će ti u roku od 24 h stići potvrda. Svakako provjeri neželjenu poštu i promocije.

  Opis programa

   

  Znaš onaj osjećaj kada na kraju mjeseca jedva čekaš plaću i imaš osjećaj kao da te Bog ne vidi i ne mari za tvoje financijske probleme? 
  Onaj osjećaj kao da se stalno valjaš u tom blatu i ne znaš kako izaći?
  Onaj osjećaj kao da je drugima uvijek bolje i imaju više?

   

  postoji izlaz!

  Program Zakej bavi se proučavanjem biblijskog načina upravljanja novcima.

  Upravo je materijalizam nešto što nas najčešće zarobljava i baš zato želimo zajedno raditi na tome, da postanemo slobodni! Bog nas želi osloboditi od svake navezanosti na materijalno, a u isto vrijeme pokazati nam da je On Bog koji se zaista brine za svoju djecu i proviđa za svakoga!

  Teme su usmjerene prema odnosu Boga i čovjeka. Svatko je od nas odgovoran za ono što mu je povjereno i zato valja početi na vrijeme razmišljati o svojoj budućnosti i svojem odnosu prema novcu. Naime, naš odnos prema novcu pokazuje i naš odnos prema Bogu.


  ŠTO ĆU NAUČITI?

   

  Kroz predavanja će se objasniti kako Bog gleda na financije, što Biblija govori o novcu (mnoštvo citata koji jasno objašnjavaju), zašto je važno davati desetinu i kako to činiti, na koji način postaviti svoje misli i srce da pogled na financije bude čist i u slobodi.

   

  ZAŠTO DOBROVOLJNI PRILOG, A NE FIKSNA KOTIZACIJA?

  Upravo zato što program govori o financijskoj slobodi, povjerenju u Boga i našoj hrabrosti da naučimo davati. Svaki polaznik će za sebe osobno odlučiti koliko mu je program vrijedio, koliko je spreman iskoračiti i vjerovati Bogu te koliko želi podržati evangelizaciju i na taj način sudjelovati u našem radu.

  Zašto "Zakej"?

   

  Zakej, kada je susreo Isusa, polovicu svojeg imanja dao je siromasima i bio je spreman vratiti nekome ako ga je slučajno prevario. Zar to nije prava financijska sloboda i povjerenje u Boga?

  Teme kojima ćemo se baviti:

  Molimo Vas za strpljenje prilikom povratnih informacija, naš tim vrijedno radi da svi budu kontaktirani u što kraćem vremenskom razdoblju. Također, ako ne dobijete email, provjerite u pretincu neželjene pošte.

  Podijeli s prijateljima:

  Kontaktiraj nas

  Ako te još nešto zanima vezano uz programe, molitvene susrete, Dom molitve, vjeru općenito ili pak nešto drugo, slobodno nam se javi!