zakej

Voditelj programa

Marko Matijašević, suprug i otac, teolog, poduzetnik i predsjednik udruge Eho

Datumi održavanja

4. 7. 2022.
11. 7. 2022.

Lokacija

Online preko Zoom aplikacije

Termin

18:00 do 19:30 h

Kotizacija

dobrovoljni prilog

Nauči biti dobar upravitelj Božjih dobara!

Za prijavu je dovoljno popuniti obrazac na dnu stranice koji će stići na našu email adresu. 

 • U cijenu su uključeni PDF materijali te snimci predavanja. 

  Opis programa

  Program Zakej bavi se proučavanjem biblijskog načina upravljanja novcima.
  Upravo je materijalizam nešto što nas najčešće zarobljava i baš zato želimo zajedno raditi na tome da budemo slobodni od toga. Kroz male grupe i zajedničko komentiranje biblijskih primjera otkrit ćemo što Gospodin želi za naš život, kako bismo uistinu živjeli svoje poslanje u ovom svijetu.

  Teme su usmjerene prema odnosu Gospodina i čovjeka. Svatko je od nas odgovoran za ono što mu je povjereno i zato valja početi na vrijeme razmišljati o svojoj budućnosti i svojem odnosu prema novcu. Naime, naš odnos prema novcu pokazuje i naš odnos prema Bogu.

  Ako si već u problemima, onda je ovo također program za tebe jer nikad nije kasno krenuti ispravno. Gledajući odnos prema novcu i financijama i kroz praktični rad i stjecanje navike planiranja potrošnje, doći ćemo do spoznaje vlastitih pogrešaka i krivih stavova gledajući odnos prema novcu i financijama.

  Zašto Zakej?

  Zakej, kada je susreo Isusa, polovicu svojeg imanja dao je siromasima i bio je spreman vratiti nekome ako ga je slučajno prevario. Ako to nije financijska sloboda, ne znam što jest!

  Teme kojima ćemo se baviti:

  Molimo Vas za strpljenje prilikom povratnih informacija, naš tim vrijedno radi da svi budu kontaktirani u što kraćem vremenskom razdoblju. Također, ako ne dobijete email, provjerite u pretincu neželjene pošte.

  Podijeli s prijateljima:

  Kontaktiraj nas

  Ako te još nešto zanima vezano uz programe, molitvene susrete, Dom molitve, vjeru općenito ili pak nešto drugo, slobodno nam se javi!